GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "δημοκρατικό τσουνάμι" απειλεί ξανά το Clasico - Κίνδυνος αναβολής του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Το «δημοκρατικό τσουνάμι» απειλεί (ξανά) το Clasico. Ανακοίνωσε μαζική κινητοποίηση στις 18 Δεκεμβρίου, την ημέρα του Clasico, όταν η...

Το «δημοκρατικό τσουνάμι» απειλεί (ξανά) το Clasico. Ανακοίνωσε μαζική κινητοποίηση στις 18 Δεκεμβρίου, την ημέρα του Clasico, όταν η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης στο Camp Nou.

Αιτία, η έλλειψη ανταπόκρισης των δύο συλλόγων σε... συνέργεια την ημέρα του αγώνα. Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι από το «δημοκρατικό τσουνάμι», που διοργανώνει τις «Πορείες για την Ελευθερία», είχαν ζητήσει από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να... συναινέσουν στο μήνυμα που θέλουν να περάσει στους θεατές στο γήπεδο, αλλά κυρίως στους περισσότερους από τα 600 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο: «Spain, Sit and Talk (Ισπανία, κάθησε και μίλησε»). Ένα μήνυμα που απαιτείται να είναι ορατό στο γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που δεν έχουν αποδεχθεί οι δύο κορυφαίοι ισπανικοί σύλλογοι.

Έτσι η πλατφόρμα ζήτησε από τους πολίτες να εγγραφούν μέσω εφαρμογής στην κινητοποίηση που ετοιμάζεται, προκειμένου να γνωρίζουν τον όγκο των ατόμων που θα έχουν. Και σε μόλις πέντε ημέρες έχει ήδη καταγραφεί ένας αριθμός 10.000 συμμετοχών. Μια εικόνα που δεν έχει σταματήσει από τότε, αφού πλέον, υπάρχουν περισσότεροι από 18.000.

Στην ανακοίνωσή του, το «δημοκρατικό τσουνάμι» αναφέρεται σε ένα τεράστιο εγχείρημα για να... περικυκλώσει το Camp Nou, τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, παρουσιάζοντας χάρτη που δείχνει τα στρατηγικά σημεία συγκέντρωσης, προκειμένου να καταστήσει δύσκολη την πρόσβαση στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση