GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός- Φενερμπαχτσέ: Η επίσημη θέση της Euroleague για την τελευταία φάση στο ΟΑΚΑ

Θέση για την τελευταία φάση του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Φενέρμπαχτσε πήρε η Euroleague. Σε επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρετα...

Θέση για την τελευταία φάση του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Φενέρμπαχτσε πήρε η Euroleague. Σε επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρεται ότι οι διαιτητές έκαναν λάθος και έπρεπε να δοθεί φάουλ στον Ταϊρίς Ράις και 3 βολές στον Νάντο Ντε Κολό.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη φάση του μαρκαρίσματος του Ταϊρίς Ράις στον Νάντο Ντε Κολό, που επιχείρησε τρίποντο 0,4 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε και ενώ οι «πράσινοι» ήταν μπροστά στο σκορ με 81-78.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή το μη-σφύριγμα στην τέταρτη περίοδο του αγώνα Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε που διεξήχθη στις 17 Δεκεμβρίου του 2019, τα ευρήματα της Euroleague είναι τα εξής:

Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και με 3,3 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Νάντο Ντε Κολό της Φενέρμπαχτσε είχε την μπάλα, ντρίπλαρε προς τη γραμμή του τριπόντου και επιχείρησε το τρίποντο με 0,4 δευτερόλεπτα να απομένουν στο χρονόμετρο. Ενώ βρισκόταν στην πράξη του σουτ, ο Ταϊρις Ρις του Παναθηναϊκού έκανε παράνομη επαφή μεταξύ του δεξιού χεριού και του δεξιού καρπού του Νάντο Ντε Κολό. Αυτό λανθασμένα δεν σφυρίχθηκε και θα έπρεπε να είχε δοθεί προσωπικό φάουλ στον Ταϊρίς Ράις με αποτέλεσμα τρεις ελεύθερες βολές να «απονέμονται» στον Νάντο Ντε Κολό».

Δείτε την επίμαχη φάση

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση