GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσε την αδελφή του επειδή τον διέγραψε από το Facebook

Ένας άνδρας από την Αλάσκα σκότωσε την αδελφή του την ημέρα των Ευχαριστιών επειδή εκείνη αποφάσισε να τον διαγράψει από τους φίλους ...

Ένας άνδρας από την Αλάσκα σκότωσε την αδελφή του την ημέρα των Ευχαριστιών επειδή εκείνη αποφάσισε να τον διαγράψει από τους φίλους της στο Facebook.

Η αστυνομία του Άνκορατζ συνέλαβε τον 27χρονο Moses Tony Crowe, αμέσως μετά τον θανάσιμο καβγά με την μικρότερη αδελφή του Amanda Rose Owen.

Στην ανακοίνωση των αρχών, αναφέρεται ότι έλαβαν κλήση για πυροβολισμούς από σπίτι της περιοχής και όταν έφθασαν βρήκαν την 23χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δεχθεί πυροβολισμό στο πάνω μέρος του κορμιού της.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Μάλιστα στα δικαστικά έγγραφα τονίζεται ότι έγιναν δύο κλήσεις, μία από τον θείο της άτυχης κοπέλας και μία από τη γιαγιά της.

Ενώ ο θείος δεν ανέφερε κάτι για τον δράστη, η γιαγιά είπε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας και είδε τον εγγονό της να πυροβολεί την εγγονή της.

'Οπως περιέγραψε, η ίδια καθόταν στο κρεβάτι και μιλούσε με την εγγονή της, η οποία καθόταν σε μια καρέκλα κρατώντας αγκαλιά τον ενός έτους γιο της. Τότε ο Crowe μπήκε στο δωμάτιο, εξαγριωμένος με την απόφαση της αδελφής του να τον διαγράψει ή να τον κάνει μπλοκάρει στο facebook. Η γιαγιά είπε ότι ο εγγονός της έβγαλε το όπλο από την τσέπη του, αν και στην αρχή δεν είδε τι ήταν το αντικείμενο που έπιασε. Στη συνέχεια σημάδεψε στο κεφάλι της αδελφής του και πυροβόλησε. Πηγή: People

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση