GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επική φάρσα: Ο frontman των Maroon 5 ντύθηκε τροχονόμος και μοίραζε κλήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Φορώντας την υπηρεσιακή στολή και με... το μπλοκάκι στο χέρι, ο Άνταμ Λεβίν μοιράζει αλόγιστα κλήσεις σε ανυποψίαστους περαστικούς. Μ...

Φορώντας την υπηρεσιακή στολή και με... το μπλοκάκι στο χέρι, ο Άνταμ Λεβίν μοιράζει αλόγιστα κλήσεις σε ανυποψίαστους περαστικούς.

Μάταια εκείνοι προσπαθούν να καταλάβουν γιατί θα πρέπει να λάβουν την κλήση, εφόσον έχουν χρόνο στο παρκόμετρο ή ακόμη και με αιτιολογία πως μπήκαν πιο γρήγορα από ό, τι προβλέπεται στη θέση στάθμευσης. Ο Άνταμ Λεβίν μοιάζει αδυσώπητος και ετοιμάζεται να επιδώσει τις κλήσεις σε όλους στον δρόμο του Λος Άντζελες, προβάλλοντας τις πιο απίθανες δικαιολογίες.

Το απολαυστικό στη φάρσα, που έστησε ο Άνταμ Λεβίν των Maroon 5, με την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, είναι πως τον αρχικό εκνευρισμό διαδέχεται η έκπληξη και ένα πολύ όμορφο δώρο. Δύο εισιτήρια για την επικείμενη συναυλία του με το συγκρότημα των Maroon 5.

Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση