GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GNTM: Νέα ανάρτηση από την Tyra Banks για τον ελληνικό τελικό - ΦΩΤΟ

Η Tyra Banks έκανε άλλη μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχετικά με τον τελικό του ελληνικού GNTM και το πρόβλη...

Η Tyra Banks έκανε άλλη μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχετικά με τον τελικό του ελληνικού GNTM και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας που είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθούν δύο νικήτριες.

“Διαβάζω τα σχόλια και τώρα έχω μία γενικότερη εικόνα. Προς τους fans: Ξέρω ότι είναι κρίμα να επενδύεις σε ένα πρόγραμμα να το παρακολουθείς και να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι σαν… κατάρα! Προς τους παραγωγούς: Ξέρω ότι θα λάβετε υπόψιν σας τα σχόλια των fans και θα δουλέψετε ώστε να αποφευχθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Στις νικήτριες:💛”, έγραψε η Tyra Banks.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη της ανάρτηση είχε γράψει: “Ακούω πολλά για το ελληνικό Greece’s Next Top Model. Μπορεί κάποιος (θεατές ή παραγωγοί) να πει τι συνέβη; Δεν είμαι υπεύθυνη για τις διεθνείς εκδοχές του Next Top Model, αλλά ενδιαφέρομαι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση