GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GNTM: Η απάντηση της Άννας για τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε - ΦΩΤΟ

Η Άννα Χατζή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM και που δεν κατάφερε να μπει στη χρυσή πεντάδα του ριάλιτι μοντέλων. Η πρώην π...

Η Άννα Χατζή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM και που δεν κατάφερε να μπει στη χρυσή πεντάδα του ριάλιτι μοντέλων.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία άνηκε στις πολυσυζητημένες FF, δέχτηκε αρκετά υβριστικά μηνύματα και έδωσε τη δική της απάντηση.

“Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δεν θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν. Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. Τo μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση