GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GNTM: Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για τα κιλά της Χαράς - ΒΙΝΤΕΟ

Οι διαγωνιζόμενες του GNTM προσγειώθηκαν στη μητρόπολη της μόδας, το Μιλάνο, και στον τελικό τους προορισμό, στο showroom του οίκου B...

Οι διαγωνιζόμενες του GNTM προσγειώθηκαν στη μητρόπολη της μόδας, το Μιλάνο, και στον τελικό τους προορισμό, στο showroom του οίκου Blumarine, ξεκίνησαν fitting, καθώς η κάθε μία θα έκανε πασαρέλα με τέσσερα διαφορετικά looks από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του γνωστού οίκου μόδας.

Οι πρώτες που ξεκίνησαν να δοκιμάζουν τα ρούχα ήταν η Χαρά και η Κέισι. Τα ρούχα ήταν σε μέγεθος δείγματος και το φλοράλ εσώρουχο που φόρεσε η Χαρά της ήταν μικρό. Τότε, η Βίκυ Καγιά της είπε ότι θα χρειαστεί να “στεγνώσει” στην περιφέρεια.

“Θέλω να μου στεγνώσεις λίγο στην περιφέρεια, γιατί είναι κρίμα”, είπε η κριτής στη Χαρά η οποία δεν έδειξε να παρεξηγείται και ανέφερε πως γνωρίζει ότι έχει περιθώριο να χάσει κάποια κιλά.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση