GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Juice WRLD: Η σύντροφος του ράπερ λύνει τη σιωπή της μετά τον θάνατό του - ΒΙΝΤΕΟ

Η σύντροφός του ράπερ Juice WRLD, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 21 ετών ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο Μίντγουεϊ, στο Σικάγο, έλυ...

Η σύντροφός του ράπερ Juice WRLD, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 21 ετών ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο Μίντγουεϊ, στο Σικάγο, έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τον καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Rolling Loud στο Λος Άντζελες.

“Ήρθα εδώ προκειμένου να πω και να κάνω γνωστό σε όλους ότι ο Τζάραντ (το πραγματικό όνομα του Juice WRLD) αγαπούσε τους πάντες, όλους εκείνους που είχε βοηθήσει πάνω στη Γη”, είπε η Ally Lotti όταν ανέβηκε στη σκηνή.

“Κυριολεκτικά σας αγάπησε όλους. Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να μου έδειξε διαφορετική αγάπη από αυτή που ένιωθε για εσάς. Θα ήθελε όλοι σας να γνωρίζετε πως πρέπει κάθε αρνητικό που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας να το αλλάζετε σε κάτι θετικό. Αυτό να το έχετε πάντα στο μυαλό σας”, σημείωσε η σύντροφος του αδικοχαμένου ράπερ λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Instagram/ Ally Lotti

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση