GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Πώς ο Μπόρις Τζόνσον έκανε τη διαφορά με διαφημιστικό σποτ αλά “Love Actually”...

Constantino Korikis   Αυτό κυρίες και κυριοι είναι η μαγεία της επικοινωνίας. Μια ιδέα, που μιλά στο συναίσθημα, όταν εκτελεστεί σωστά...

Αυτό κυρίες και κυριοι είναι η μαγεία της επικοινωνίας. Μια ιδέα, που μιλά στο συναίσθημα, όταν εκτελεστεί σωστά, προσαρμοσμένη στο κοινό σου μπορεί να ειναι αυτή που θα σου χαρίσει την νίκη επειδή θα κάνει τη διαφορά.

Το Love Actually είναι η απόλυτη ρομαντική ταινία των εορτών των Χριστουγέννων. Τα 15 χρόνια ύπαρξής της, η παρακολούθησή της έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια πολλών κυρίως γυναικών.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές είναι εκείνη που ο Μαρκ εκφράζει τον κρυφό έρωτά του και την αγάπη του για την Τζούλιετ με έναν πρωτότυπο, μοναδικό τρόπο.

Η σκηνή με την εναλλαγή των καρτών στις οποίες ο Μαρκ είχε γράψει ό,τι ακριβώς δεν μπορούσε να πει στην Τζούλιετ με το στόμα, είναι πασίγνωστη ακόμα και σε όσους δεν έχουν δει την ταινία.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έκανε διαφημιστικό σποτ αλά “Love Actually”μιμούμενος τη σκηνή.

Ο Μπόρις λοιπόν “έγραψε” τις δικές του κάρτες στο τρίλεπτο κλιπ με τίτλο “Brexit Actually “. Το βίντεο δείχνει τον Τζόνσον στην εξώθυρα του σπιτιού μιας γυναίκας, να της δείχνει αμίλητος μια σειρά από πλακάτ με γραπτά μηνύματα ενόψει των εκλογών:

«Με λίγη τύχη μέχρι του χρόνου θα έχουμε ολοκληρώσει το Brexit», λέει η πρώτη κάρτα. Και συνεχίζει: «Αν το κοινοβούλιο δεν το ξαναμπλοκάρει. Μπορούμε να προχωρήσουμε». «Ουδέποτε ήταν τόσο σημαντική η ψήφος σας», λέει σημειώνοντας πόσο κοντά είναι οι Τόρηδες στο να εξασφαλίσουν μια άνετη πλειοψηφία.

«Στις 12 Δεκεμβρίου η ψήφος σας θα κάνει τη διαφορά. Καλά Χριστούγεννα», καταλήγει. Και στη συνέχεια κάνει στην ψηφοφόρο σήμα με τους αντίχειρές του και αποχωρεί κρατώντας στα χέρια το κασετόφωνο που έπαιζε κάλαντα όλη αυτή την ώρα.

Πάνω από 950.000 άνθρωποι είδαν το κλιπ του Μπόρις Τζόνσον στο λογαριασμό του στο Twitter,
Σημείωση Έκλεψε την ιδέα από μια βουλευτίνα των Εργατικών, την Ροζίνα Αλιν Καν, που είχε κάνει ένα ανάλογο διαφημιστικό σποτ στις 22 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση