GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nτοκουμέντα για το αλισβερίσι Τουρκίας - Λιβύης - ΦΩΤΟ

Έγγραφα που παρουσιάζουν τις οικονομικές συναλλαγές της κυβέρνησης Σάρατζ με την Άγκυρα έφερε στο φως η η αντιπολίτευση στη Λιβύη. Π...

Έγγραφα που παρουσιάζουν τις οικονομικές συναλλαγές της κυβέρνησης Σάρατζ με την Άγκυρα έφερε στο φως η η αντιπολίτευση στη Λιβύη.

Πρόκειται για οκτώ έγγραφα που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και φέρουν τη σφραγίδα του ΥΠΕΣ της Λιβύης. Ξεκινούν από τις 13 Μαΐου έως τις 3 Νοεμβρίου και καταδεικνύουν ροή τεράστιων χρηματικών ποσών στην Τουρκία, που εάν αθροιστούν, ανέρχονται σε 570 εκατ. ευρώ.

Οι πληρωμές καταλήγουν στην εταιρεία SSTEK, δηλαδή την Τουρκική Εταιρεία Κυβερνοασφάλειας – εταιρεία παραγωγής συστημάτων υψηλής τεχνολογίας σύμφωνα με την ταυτότητά της η οποία υπάγεται στη γραμματεία Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας που υπάγεται στην προεδρία της Τουρκικής Δημοκρατίας δηλαδή απευθείας στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση