GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Game of Thrones" στην Κύπρο με Ισραηλινούς κομάντο - BINTEO

Του Χρήστου Μαζανίτη Ο Γάλλος δημοσιογράφος Matthias Inbar, βρέθηκε στην Κύπρο καταγράφοντας αποκλειστικές εικόνες από τις κοινές ασκ...

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Matthias Inbar, βρέθηκε στην Κύπρο καταγράφοντας αποκλειστικές εικόνες από τις κοινές ασκήσεις Κύπριων και Ισραηλινών κομάντο.

Ειδικές δυνάμεις του Ισραήλ πραγματοποίησαν στις αρχές Δεκεμβρίου μεγάλη άσκηση στην Κύπρο, εξομοιώνοντας πολεμικές συγκρούσεις σε βραχώδεις περιοχές του νησιού.

Μονάδες κομάντο των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) έλαβαν μέρος στην άσκηση «Game of Thrones» (Παιχνίδι Εξουσίας) μαζί με μοίρες της Αεροπορίας σε συνεργασία με μονάδες της Κυπριακής Εθνοφρουράς.

Στα θέματα της άσκησης περιλήφθηκαν γρήγορες νυχτερινές επιδρομές με έμφαση τον πόλεμο σε ορεινό, πυκνό και πολύπλοκο έδαφος, επιθέσεις στην υποδομή του εχθρού, στενή αεροπορική υποστήριξη, παροχή εξοπλισμού αεροπορικώς, αργό ανεφοδιασμό ελικοπτέρων, διάσωση πιλότων και εκκένωση θυμάτων.

Δείτε το βίντεο με τις εντυπωσιακές εικόνες που κατέγραψε ο Γάλλος δημοσιογράφος για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου i24.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση