GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σοκ της Μέγκι Ντρίο, όταν είδε on air τα καυτά φιλιά του πρώην της με την Εύη Ιωαννίδου - ΒΙΝΤΕΟ

«Έχω πάθει σοκ» αναφώνησε η Μέγκι Ντρίο, στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», όταν είδε σε πλάνα τον πρώην σύντροφό της να ανταλλάσσει...

«Έχω πάθει σοκ» αναφώνησε η Μέγκι Ντρίο, στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», όταν είδε σε πλάνα τον πρώην σύντροφό της να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την Εύη Ιωαννίδου.

Η Εύη Ιωαννίδου σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει σχέση με τον Πάνο Παπαχρήστου και απ ότι φαίνεται δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

Οι δυο τους, σε βραδινή τους έξοδο, ήταν διαχυτικοί και αντάλλαξαν φιλιά ενώ τους απαθανάτιζε ο φωτογραφικός φακός. Στην εκπομπή Ευτυχείτε προβλήθηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες και η Μέγκι Ντρίο έπαθε σοκ.

«Έχω πάθει σοκ, σοκ! Είναι ο πρώην μου, αυτός που τραβιόμουν. Ήταν δικό μου πρώην ερωτικό τράβηγμα και τώρα το είδα! Τα είχαμε όταν βγήκα από το GNTM. Δεν το ήξερα. Είναι 22 χρονών, ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πατέρα του» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση