GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Open: Δύο νέα ψυχαγωγικά σόου περιμένουν “πράσινο φως”

Σημαντική ενίσχυση της prime time περιλαμβάνουν τα σχέδια της Διεύθυνσης Προγράμματος του Open, που τελούν υπό την έγκριση του Δ.Σ. Η...

Σημαντική ενίσχυση της prime time περιλαμβάνουν τα σχέδια της Διεύθυνσης Προγράμματος του Open, που τελούν υπό την έγκριση του Δ.Σ.

Η έμφαση δίνεται στην prime time, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού σχεδιάζουν να εντάξουν και δεύτερο σόου εκτός από το “Just the two of us”.

Συγκεκριμένα, το καινούργιο σόου, που όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν έχει προβληθεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση, προορίζεται για πρεμιέρα τον Απρίλιο (αμέσως μετά το τέλος του “Just the two of us”) και έως τον Ιούνιο. Ακόμα πιο μεγαλεπήβολα είναι τα σχέδια για την προσεχή σεζόν, καθώς εξετάζεται σοβαρά το talent show για οδηγούς “Drive Master”. Λόγω ιδιαίτερα υψηλού κόστους για την κατασκευή ειδικής πίστας - πλατό για τις δοκιμασίες με τα αυτοκίνητα, οι ιθύνοντες του Open επεξεργάζονται την ιδέα να μετατρέψουν το στούντιο αυτό σε διεθνές hub, όπου θα φιλοξενούνται και ξένες παραγωγές του “Drive Master”, ώστε να αποσβέσουν το κόστος κατασκευής του.

Οι τελικές αποφάσεις για το τι θα προχωρήσει και τι όχι αναμένονται τις επόμενες μέρες στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Open, με μέλη, μεταξύ άλλων, τους Γιώργο Λεβέντη και Τέρενς Κουίκ, που θα οριστικοποιήσει το μπάτζετ για το 2020, δίνοντας “πράσινο φως” στις επιμέρους προτάσεις κάθε Διεύθυνσης.

Πηγή: Reallife

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση