GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Power of love: Παντρεύεται ζευγάρι του 2ου κύκλου - ΦΩΤΟ

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ζευγάρι του Power of love 2. Η μέλλουσα νύφη ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την πρόταση γάμου που ...

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ζευγάρι του Power of love 2. Η μέλλουσα νύφη ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της και δήλωσε τρισευτυχισμένη.

Πρόκειται για την Ιόλη Κελεσίδου και τον Αλέξανδρο Κολυβά, οι οποίοι γνωρίστηκαν στον δεύτερο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού και ερωτεύτηκαν.

Με αυτόν τον τρόπο μας ανακοίνωσε η Ιόλη ότι παντρεύεται:

«Κωνσταντινούπολη 05/02. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα γνώριζα τον άνθρωπο μου σε ένα ριάλιτι.. Και όμως, σε ερωτεύτηκα μπροστά σε 5 κάμερες και τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο μπροστά σε αυτό που ένιωθα για εσένα, ούτε τα 500χλμ που μας χώριζαν. Περάσαμε πολλά, βρέθηκαν πολλά εμπόδια στην πορεία μας, είπαμε πολλές φορές "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε" αλλά καταφέραμε το "μαζί" να το κάνουμε πιο δυνατό από κάθε τι άλλο. Και ήρθε η ώρα που πλέον δεν χωράνε αμφιβολίες, είμαστε εσυ και εγω πιο δυνατοί από ποτέ. Σε μερικούς μήνες θα είσαι και επίσημα ο άντρας μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση