GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβανός: Θα πρέπει να σέβονται οι απεργοί και τους υπόλοιπους πολίτες που ταλαιπωρούνται

"Με τη χθεσινή στάση που παρέλυσε το κέντρο της Αθήνας, καταλαβαίνει η πλειοψηφία του αθηναϊκού λαού αλλά και του ελληνικού λαού ότι...

"Με τη χθεσινή στάση που παρέλυσε το κέντρο της Αθήνας, καταλαβαίνει η πλειοψηφία του αθηναϊκού λαού αλλά και του ελληνικού λαού ότι κάποιες πρωτοβουλίες πρέπει να παρθούν. Νομίζω θα πρέπει προφανώς να έχει το δικαίωμα κάθε συνδικάτο να κάνει μια απεργία, και όταν είναι η απεργία στα πλαίσια της νομιμότητας, από εκεί και πέρα θα πρέπει να σέβονται οι απεργοί τους υπόλοιπους πολίτες που ταλαιπωρούνται όταν εκείνοι απεργούν " δήλωσε στον Realfm 97,8 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα, τόνισε "να υπάρχει το δικαίωμα στην απεργία και στη διαδήλωση αλλά να μην ταλαιπωρείται ο πληθυσμός μιας πόλης".
"Δεν νομίζω ότι αυξάνεται η αστυνομική βία. Αυτά είναι φαινόμενα, εξαιρέσεις στον κανόνα, εγώ προσωπικά τρέφω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία, είναι κάθε ημέρα στην πρώτη γραμμή. Είναι καταδικαστέα αυτά, αλλά είναι οι εξαιρέσεις. Επειδή σηκώνεται πολύς θόρυβος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ότι είναι λάθος και στρατηγικό, πολιτικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι μόνο βουλευτές και στελέχη που προβαίνουν σε δηλώσεις προκλητικές, είδα και τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής που σήκωσε πάλι αυτό το θέμα" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση