GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαριάδης: Έχουμε ζητήσει να γίνει ενημέρωση στις αρμόδιες επιτροπές για τα ελληνοτουρκικά

"Η χάραξη της εξωτερικής πολιτικής δεν είναι ευθύνη της αντιπολίτευσης, είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Η σπουδή της κυβέρνησης να αντι...

"Η χάραξη της εξωτερικής πολιτικής δεν είναι ευθύνη της αντιπολίτευσης, είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Η σπουδή της κυβέρνησης να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση δεν βοηθά στην παρούσα φάση που βρισκόμαστε να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε "έχουμε μια διαχείριση της επικοινωνίας και όχι της ουσίας από την κυβέρνηση της ΝΔ".
"Εμείς αφήσαμε ένα ενεργό εργαλείο, τις κυρώσεις. Το αξιοποιούν αυτό το εργαλείο; Δεν το αξιοποιούν" πρόσθεσε.
"Έχουμε ζητήσει να γίνει ενημέρωση στις αρμόδιες επιτροπές. Δεν είμαστε αρνητικοί στο να μπορεί να υπάρξει συζήτηση και ενημέρωση. Σε όποιο επίπεδο κληθούμε βεβαίως θα απαντήσουμε και δεν θα κάνουμε μικροπολιτική και μικροκομματική διαχείριση των ζητημάτων. Λάθη, αδυναμίες και αστοχίες όμως, οφείλουμε να τις επισημαίνουμε όχι για να κάνουμε αντιπολίτευση στη ΝΔ, αλλά για να μπορέσουν να διορθωθούν τα λάθη και να χαράξουμε την επόμενη ημέρα" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση