GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοχάρης: Για τη νέα χρονιά έχουμε αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό

"Γενικότερα η ένταση όπως καταλαβαίνει κανείς δεν βοηθά. Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική αλλά και η χώρα μας φυσικά πρέπει να ...

"Γενικότερα η ένταση όπως καταλαβαίνει κανείς δεν βοηθά. Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική αλλά και η χώρα μας φυσικά πρέπει να δείξει την απαραίτητη στάση ώστε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Ορισμένα πράγματα είναι υψηλότερα και πιο ουσιαστικά για τη χώρα μας, δεν μπορούν να αμφισβητούνται κυριαρχικά δικαιώματα και να μείνουμε άπραγοι. Θέλω να πιστεύω ότι η διπλωματική οδός θα είναι πάντοτε η λύση που θα επιλέξουν όλες οι χώρες της περιοχής" δήλωσε μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, o υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.
"Περάσαμε μια χρονιά που είχε αρκετά κύματα, ξεκίνησε νωχελικά και νωθρά, επιταχύναμε στο δεύτερο μισό της σεζόν και στο κύριο κομμάτι της, το καλοκαίρι και τελειώνουμε με αρκετή δύναμη, σε μια μονοψήφια αύξηση, από πλευράς αριθμού τουριστών και διψήφια από πλευράς εσόδων που είναι το ζητούμενο" τόνισε.
"Για την νέα χρονιά έχουμε αισιόδοξα μηνύματα και από την Μεγάλη Βρετανία και από την κρουαζιέρα και από κάποιες στρατηγικές αγορές" πρόσθεσε.
"Αυτό που βλέπουμε είναι ότι έχουμε ένα ισχυρό Brand" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση