GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόσχα: Απαράδεκτη η αμερικανική πίεση στην Τουρκία για τους S-400

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε η Μόσχα την πίεση που ασκούν οι ΗΠΑ στην Τουρκία για την αγορά των S-400, όπως ανέφερε κατά τη διάρκειας συν...

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε η Μόσχα την πίεση που ασκούν οι ΗΠΑ στην Τουρκία για την αγορά των S-400, όπως ανέφερε κατά τη διάρκειας συνέντευξης Τύπου η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα.

Στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε την Πέμπτη στη Μόσχα η Ζαχάροβα σημείωσε ότι η πίεση που ασκείται στην Τουρκία είναι εκτός ορίων στο σύστημα των διεθνών σχέσεων.

«Θεωρούμε ότι αυτή η ρητορική είναι απαράδεκτη, καθώς στην πραγματικότητα πρόκειται για πίεση», είπε η Ζαχάροβα.

«Υπάρχουν παραδείγματα παρόμοιων πιέσεων από την Ουάσινγκτον σε πολλά άλλα κράτη. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα της Τουρκίας και τους S-400 και ούτε μόνο με θέματα που σχετίζονται με τη Ρωσία. Τα τελευταία χρόνια η Ουάσινγκτον έχει χρησιμοποιήσει πολιτική κυρώσεων σε θέματα που είναι απαραίτητο να προωθήσει τα εθνικά της συμφέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση