GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο: Πέθανε ο "πατέρας" της Serenata και της Amaretti, Άγγελος Ντάβος

Θρήνος στη βιομηχανία τροφίμων και τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών την Τρίτη το πρωί ο ιδρυτής ...

Θρήνος στη βιομηχανία τροφίμων και τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών την Τρίτη το πρωί ο ιδρυτής του ομίλου Bingo, Άγγελος Ντάβος. Ήταν ο "πατέρας" της Serenata, των Amaretti, της Koukouroukou και πολλών ακόμη προϊόντων. Η εταιρεία σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση.

Ο Άγγελος Ντάβος γεννήθηκε το 1941 στο χωριό Ράφτη Αρκαδίας και ήταν το τέταρτο παιδί μιας οικογένειας με 8 παιδιά.

Ήταν απόφοιτος δημοτικού αλλά με τεράστια δίψα για γνώση, διάβασε πολύ, έμαθε αγγλικά, μελέτησε μηχανολογία, δούλεψε σε περίπτερο και με εφόδιο ελάχιστο δανεικό κεφάλαιο, αλλά με πολλή δημιουργικότητα ξεκίνησε μαζί με τη σύντροφό του Δέσποινα μια μικρή, οικογενειακή βιοτεχνία ζαχαρωδών. Ένα μικρό υπόγειο στην Κυψέλη ήταν το "ορμητήριό" του όπου έφτιαχναν γκοφρέτες.

Με σκληρή δουλειά και πολύ μεράκι ο όμιλός του κατέκτησε με τέσσερις σημαντικές εταιρείες υψηλή θέση στην εγχώρια βιομηχανία τροφίμων.

Η εξόδιος ακολουθία του Άγγελου Ντάβου θα τελεστεί την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση