GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIRAL: Αυτό το μωρό είναι πραγματικά πολύ... εκνευρισμένο - ΒΙΝΤΕΟ

Τα περισσότερα μωρά κοιμούνται και έχουν μια έκφραση ηρεμίας και χαράς κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής τους, τις πρώτες ημέρες μετά...

Τα περισσότερα μωρά κοιμούνται και έχουν μια έκφραση ηρεμίας και χαράς κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής τους, τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννησή τους. Όχι όμως αυτό το μωρό, το οποίο έγινε viral.

Η άγρια έκφραση της μικρής Luna Musa, που δεν φαίνεται καθόλου ικανοποιημένη από τη διαδικασία, δεν πέρασε χωρίς σχολιασμό στα social media.

"Έχει αυτή την εξαγριωμένη έκφραση από την πρώτη ημέρα" δήλωσε ο πατέρας του μωρού, Christian Musa. Η Luna γεννήθηκε στις 15 Νοέμβρίου και όπως είπε έχει μια μόνιμη έκφραση σαν να μην την ενδιαφέρει τίποτα, να μην την ικανοποιεί οτιδήποτε κάνει ο ίδιος και η σύζυγός του.

Κατά τη διάρκεια της 90λεπτης φωτογράφισης ήταν ήρεμη και ξύπνια, αλλά οι εκφράσεις της ήταν αυτές που έκαναν τη διαδικασία να ξεχωρίζει, σύμφωνα με τη φωτογράφο Justine Tuhy.

"Ήταν πολύ καλή, αλλά καθ'όλη τη διάρκεια με κοίταζε με αυτό το βλέμμα. Αναρωτιόμουν τι σκέφτεται; Της αρέσει ή όχι;" είπε η φωτογράφος.

"Η νύφη μου, μου έστειλε ένα μήνυμα, και μας έλεγε ότι ένας από τους ασθενείς της της είπε για αυτό το χαριτωμένο μωρό που τελικά είναι το δικό μας. Είδαμε το πρόσωπό της ακόμα και σε meme με το Game of Thrones και το μωρό Yoda" σχολίασε ο πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση