GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Viral: Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ μέσα σε λεωφορείο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι στη Βρετανία έκανε σεξ σε κοινή θέα μέσα σε λεωφορείο. Περαστικοί παρατήρησαν τι συνέβαινε, τράβηξαν βίντεο κ...

Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι στη Βρετανία έκανε σεξ σε κοινή θέα μέσα σε λεωφορείο. Περαστικοί παρατήρησαν τι συνέβαινε, τράβηξαν βίντεο και τα πόσταραν στα social media.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο λεωφορείο που περνούσε από το Prestwich, στο Manchester. Ο μηχανικός, John Paul Dolan, βρισκόταν σε ένα φορτηγάκι με τους φίλους του όταν παρατήρησαν μια "κινητικότητα" στο λεωφορείο, πάνω ακριβώς από μια αφίσα της παιδικής ταινίας “Frozen 2”. Πλησίασαν λίγο πιο κοντά στο λεωφορείο και τότε έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς το ζευγάρι έκανε σεξ χωρίς να φοβάται ποιος θα τους δει, καθώς κάθονταν δίπλα στο τζάμι, στον δεύτερο όροφο του λεωφορείου.

“Ήταν πολύ περίεργο” δήλωσε ο Dolan, ο οποίος τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο.

Στο υλικό, φαίνεται η γυναίκα που βρίσκεται πάνω στον σύντροφό της, ενώ εκτός των περαστικών και των οδηγών, στο λεωφορείο υπάρχουν κι άλλοι επιβάτες.

Στην αρχή ο Dolan βρήκε το περιστατικό αστείο, αλλά όπως λέει άλλαξε γνώμη όταν είδε ότι το λεωφορείο κατευθυνόταν προς ένα Γυμνάσιο και τότε αποφάσισε να δημοσιεύσει το θέμα για να ντροπιάσει το ζευγάρι.

Φυσικά, το βίντεο έγινε viral.

Η υπόθεση έφτασε και στην εταιρεία, στην οποία ανήκει το λεωφορείο, την Go North West, η οποία ενημέρωσε τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση