GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της ρωσικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για την απόφαση της WADA

Σε ανακοίνωση προέβη η ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, σχετικά με την απόφαση της WADA για αποκλεισμό τεσσάρων ετών της Ρωσίας από τους Ολ...

Σε ανακοίνωση προέβη η ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, σχετικά με την απόφαση της WADA για αποκλεισμό τεσσάρων ετών της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα παγκόσμια πρωταθλήματα σε μια σειρά αθλημάτων, για παραποίηση εργαστηριακών δεδομένων ντόπινγκ.
«Η ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έχει ακόμη λάβει την επίσημη θέση της FIFA για την απόφαση του WADA. Παρακολουθούμε στενά τη συμμόρφωση με την πολιτική για την καταπολέμηση του ντόπινγκ και ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν περιορισμοί της FIFA στις ομάδες μας, καθώς και στην φιλοξενία διοργανώσεων στην Ρωσία», αναφέρεται χαρακτηριστικά, στην σχετική ανακοίνωση.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA, Βιάτσεσλαβ Κολόσκοφ, δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος πως ο αποκλεισμός δεν θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση