GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

X-Factor: Ο νικητής αποκαλύπτει πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε

Για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη του στο X-Factor μίλησε ο νικητής του μουσικού talent show Γιάννης Γρόσης, σε συνέντευξή του στο...

Για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη του στο X-Factor μίλησε ο νικητής του μουσικού talent show Γιάννης Γρόσης, σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, ενώ αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε.

"Νιώθω ανακουφισμένος και ευτυχισμένος με όλο αυτό που έχει συμβεί. Ο κόσμος μ’ έκανε μια μεγάλη αγκαλιά και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί και όταν θα κλείσουν οι κάμερες. Τα μηνύματα που λάμβανα καθημερινά ήταν συγκινητικά. Ο κόσμος είναι μοναδικός και σου δημιουργεί το συναίσθημα να συνεχίσεις" είπε ο Γιάννης Γρόσης, ο οποίος είπε ότι τη βραδιά του τελικού δεν κοιμήθηκε.

"Το πανηγυρίσαμε η αλήθεια είναι στο στούντιο και μετά συνεχίστηκε το γλέντι σ’ ένα νυχτερινό κέντρο" πρόσθεσε .

Ερωτηθείς για το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ απάντησε: "Πέρα από τη ενίσχυση στο κομμάτι των επαγγελματικών θα κάνω δώρο στους φίλους μου ένα ταξίδι. Για τους δικούς μου στόχος είναι να τους φέρω πίσω μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς λόγω της κρίσης από το 2012 μένουν και εργάζονται μόνιμα στο Μόναχο".

Επίσης, όταν ρωτήθηκε τι του είπαν οι γονείς του μετά το τέλος του «X-factor», είπε: "Αγκαλιαζόμασταν χωρίς να λέμε τίποτα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση