GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύελλα και για την πίτα του Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής - Κόστισε 10.800 ευρώ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του ποσού που φαίνεται πως δαπάνησε η Περιφέρεια Αττικής για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ...

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του ποσού που φαίνεται πως δαπάνησε η Περιφέρεια Αττικής για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στις 12 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το έγγραφο που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε δαπάνη ύψους 12.000 ευρώ με τον ΦΠΑ για την κοπή της πίτας, ακριβώς όσα είχε εγκρίνει και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.


Δύο ημέρες μετά, το κονδύλι μειώθηκε κατά 1.200 ευρώ και έφτασε τελικά στα 10.800 ευρώ. Όπως προκύπτει από το έγγραφο, το κόστος ήταν έξι ευρώ για κάθε ένα από τα 1.800 άτομα που είχαν υπολογισθεί να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.


Τα social media έχουν πάρει “φωτιά” με την αποκάλυψη της δαπάνης της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφέρειας Αττικής, που έρχεται ένα μόλις 24ωρο μετά τις αντιδράσεις για το κόστος της πίτας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Σημειώνεται ότι τελικά ο υπουργός Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε ότι θα κάνει την εκδήλωση με δικά του λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση