GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζωγράφου: Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου που έπεσε θύμα απαγωγής - ΒΙΝΤΕΟ

Τον εφιάλτη που έζησε ο 17χρονος γιος του στα χέρια απαγωγέων, τον περασμένο Μάρτιο στου Ζωγράφου, περιέγραψε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο ...

Τον εφιάλτη που έζησε ο 17χρονος γιος του στα χέρια απαγωγέων, τον περασμένο Μάρτιο στου Ζωγράφου, περιέγραψε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο πατέρας του, Γεράσιμος Παπαδάτος.

Όπως είπε ο κ. Παπαδάτος, το παιδί του άργησε να συνέλθει από το σοκ, ενώ η αστυνομία αναγνώρισε από την αρχή τους δράστες.

«Πήραν ό,τι είχαμε και δεν είχαμε από χρήματα και πράγματα αξίας, ο Δημήτρης έχασε μία τάξη στο σχολείο. Είχαμε DNA τους, όταν έφυγαν από το σπίτι μας τον έναν τον καταδίωξα και τον χτύπησα. Επειδή ήταν σεσημασμένοι, η αστυνομία ήξερε από την πρώτη στιγμή ποιοι ήταν, βρήκαν καταφύγιο στην Πανεπιστημιούπολη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάτος.

Οι δράστες είχαν πραγματοποιήσει άλλες τρεις ληστείες σε οικογένειες με αρπαγή των θυμάτων, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, αρπαγή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση