GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο χειρότερος βιαστής στον κόσμο: Κακοποίησε 195 άνδρες - Τους νάρκωνε και τους βιντεοσκοπούσε

Ένας 36χρονος διδακτορικός φοιτητής είναι ο χειρότερος βιαστής στον πλανήτη. Ο Reynhard Sinaga, επιτέθηκε σε τουλάχιστον 195 νεαρούς ...

Ένας 36χρονος διδακτορικός φοιτητής είναι ο χειρότερος βιαστής στον πλανήτη.

Ο Reynhard Sinaga, επιτέθηκε σε τουλάχιστον 195 νεαρούς άνδρες και σύμφωνα με την αστυνομία ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Ο Sinaga συνήθιζε να κάνει τα θύματά του να μην μπορούν να αντιδράσουν, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο ναρκωτικό βιασμού, το GHB, πριν μαγνητοσκοπήσει τις άγριες επιθέσεις του.

Ο 36χρονος στοχοποιούσε ετεροφυλόφιλους μαθητές στο Μάντσεστερ και καταδικάστηκε για 159 επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων 136 βιασμών, για οκτώ απόπειρες βιασμού και 15 επιθέσεις σε 18 θύματα. Έγιναν συνολικά τέσσερις δίκες σε διάστημα 18 μηνών.

Στα χέρια των αρχών υπάρχουν βίντεο με τις επιθέσεις του σε 195 διαφορετικούς άνδρες, αρκετοί εκ των οποίων δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Ο δράστης ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα αλλά μιλούσε σε όλους για το πολυτελή τρόπο ζωής του στην Ινδονησία. Σπούδαζε στη Βρετανία με λεφτά που έστελνε ο πατέρας του, ο οποίος είναι πλούσιος επιχειρηματίας.

Ο Sinaga δεν ήθελε να επιστρέψει πίσω στην Ινδονησία γιατί οι γονείς του Saibun και Normawaty, δεν γνώριζαν ότι είναι ομοφυλόφιλος και ήθελαν να τον παντρέψουν.

"Ο πατέρας του είναι πολύ πλούσιος. Διαθέτει μια τεράστια έπαυλη στο κέντρο της Τζακάρτα, με υπηρέτες, οδηγούς και όλα τα συναφή" δήλωσε ένας φίλος του στην Dailymail.

Ο 36χρονος έχει μια μικρότερη αδελφή και έναν αδελφό. όπως φαίνεται απολάμβανε την ελευθερία που του πρόσφερε το Μάντσεστερ και ο πιο προχωρημένος τρόπος ζωής της πόλης και ποτέ δεν έκρυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Η καταδίκη του σόκαρε την οικογένειά του, που τον επισκεπτόταν συχνά στη Βρετανία και έχουν ήδη κάνει μια επίσκεψη στην φυλακή, όπου βρίσκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση