GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας στον ΑΝΤ1: Κάποιοι ασφυκτιούν και κάνουν επιθέσεις σε άλλες περιοχές - ΒΙΝΤΕΟ

"Υποχρέωση μας να προασπίσουμε τις περιουσίες των πολιτών" τόνισε ο αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων, Νίκος Ρήγας, με αφο...

"Υποχρέωση μας να προασπίσουμε τις περιουσίες των πολιτών" τόνισε ο αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων, Νίκος Ρήγας, με αφορμή το μπαράζ εμπρησμών σε πολλές περιοχές της Αττικής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Δεν ήρθα ως εκπρόσωπος της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας, είμαι εκπρόσωπος των εργαζομένων, αλλά βλέπουμε ότι έχουμε επιθέσεις με εμπρησμούς σε αυτοκίνητα. Είναι υποχρέωση της Αστυνομίας να διασφαλίσουμε και να προασπίσουμε τα δικαιώματα, τις ζωές και τις περιουσίες πολιτών" επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Και πρόσθεσε: Οφείλουμε σαν αστυνομία να εξιχνιάσουμε και να προασπίσουμε και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των πολιτών. Το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια να εξαλειφθούν τα φαινόμενα ανομίας στο κέντρο της πόλης. Αν αυτοί που νιώθουν ότι ασφυκτιούν ή ότι έχει σταματήσει ο ζωτικός χώρος σε κάποια περιοχή, και κάνουν επιθέσεις κάπου αλλού εναντίον πολιτών πρέπει η αστυνομία να φτιάξει καινούργιο σχέδιο δράσης".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση