GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θάνος Μικρούτσικος: Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει live τη σημερινή συναυλία-αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη

Η ΕΡΤ παρουσιάζει απόψε στις 20:30 τη συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο: «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα…...

Η ΕΡΤ παρουσιάζει απόψε στις 20:30 τη συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο: «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα…».

Η ΕΡΤ2 και το Δεύτερο Πρόγραμμα -σε παρουσίαση Έλενας Διάκου- σε απευθείας σύνδεση με την Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα μεταδώσουν τη συναυλία που είναι αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη. Η συναυλία θα μεταδίδεται απευθείας και από το WEBTV.

Νέοι και παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου, που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους, ενώνουν τις φωνές τους σ’ αυτή την ξεχωριστή συναυλία.

Τραγούδια του, που αγαπάμε και σιγοψιθυρίζουμε, ερμηνεύουν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου διαβάζει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα.

Η συναυλία είναι συμπαραγωγή της Γέφυρας Πολιτισμού 440 και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση