GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσές Σφαίρες 2020: Τι φόρεσαν οι αστέρες του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η σεζόν των βραβείων ξεκίνησε με τις Χρυσές Σφαίρες χθες το βράδυ, και τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ περπάτησαν στο κόκκινο χαλ...

Η σεζόν των βραβείων ξεκίνησε με τις Χρυσές Σφαίρες χθες το βράδυ, και τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί φορώντας τα καλά τους.

Αν και οι περισσότεροι επέλεξαν συνδυασμούς του λευκού και του μαύρου, δεν έλειψαν και οι εξαιρέσεις που έκαναν τη διαφορά.

Η 43χρονη Ρις Ούιδερσπουν επέλεξε ένα λευκό φόρεμα, ενώ η 50χρονη Τζένιφερ Άνιστον επέλεξε μια μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα και πανάκριβα κοσμήματα. Η 29χρονη Μάργοτ Ρόμπι έκανε ένα σικάτο συνδυασμό του λευκού και των πιο σκούρων τόνων, ενώ η 42χρονη Κέρι Ουάσινγκτον επέλεξε μια σέξι, αποκαλυπτική μαύρη τουαλέτα.

Η 35χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον έβαλε ένα κόκκινο φόρεμα της Vera Wang με βαθύ ντεκολτέ. Κόκκινο επέλεξε και η Νικόλ Κίντμαν.

Η Τέιλορ Σουίφτ επέλεξε ένα μπλε φόρεμα με τεράστια κίτρινα λουλούδια. Η Σαρλίζ Θερόν έβαλε ένα πράσινο φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες. Ένα ροζ φόρεμα με ανοιχτούς ώμους επέλεξε η Πριάνκα Τσόπρα, ενώ ο σύζυγός της Νικ Τζόνας επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια... τολμηρή επιλογή με ένα λευκό φόρεμα που στο μπροστά μέρος είχε έναν τεράστιο φιόγκο σε πράσινους και χρυσούς τόνους. Ενώ, ο αρραβωνιαστικός της Άλεξ Ροντρίγκεζ επέλεξε ένα κομψό σμόκιν.

Δείτε τι επέλεξαν να βάλουν οι διάσημες κυρίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση