GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνα: Πέθανε από φτώχεια 20χρονη φοιτήτρια - ΒΙΝΤΕΟ

Με 0,30 δολ. την ημέρα ζούσε εδώ και χρόνια η Wu Huayan από την Κίνα, η οποία όσα λεφτά είχε τα έδινε για να συντηρεί τον αδερφό της ...

Με 0,30 δολ. την ημέρα ζούσε εδώ και χρόνια η Wu Huayan από την Κίνα, η οποία όσα λεφτά είχε τα έδινε για να συντηρεί τον αδερφό της που έπασχε από προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η μητέρα τους πέθανε όταν η Wu Huayan ήταν τεσσάρων ετών. Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή όταν το κορίτσι πήγαινε ακόμη σχολείο. Μετά τους στήριζε οικονομικά η γιαγιά τους και αργότερα ένας θείος και μια θεία που μπορούσαν ωστόσο να τους δίνουν μόλις 300 γιου΄ν τον μήνα. Από αυτά η κοπέλα κρατούσε για τον εαυτό της μόλις 2 γιουάν, δηλαδή 0,30 δολάρια την ημέρα. Επί πέντε χρόνια έτρωγε κάθε μέρα τσίλι και ρύζι με αποτέλεσμα να ζυγίζει μόλις 20 κιλά και να έχει ύψος 1,32.

Η είδηση για τη νεαρή φοιτήτρια που ζούσε μέσα στη φτώχεια και τον υποσιτισμό για να φροντίζει τον αδερφό της, έκανε τον γύρο του κόσμου πέρυσι, όταν το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα τον Οκτώβριο του 2019. Αμέσως άρχισαν να καταβάλλονται δωρεές ώστε να στηρίξουν τη νεαρή φοιτήτρια στη μάχη για τη ζωή της.

Η κοπέλα είπε ότι στράφηκε στον Τύπο να ζητήσει βοήθεια όταν είδε τον πατέρα και τη γιαγιά της να πεθαίνουν επειδή δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν τη θεραπεία τους. "Δεν θέλω να το ζήσω αυτό, να περιμένω να πεθάνω από φτώχεια" είχε πει στην Chongqing Morning Post. Ωστόσο, ο αδερφός της ανακοίνωσε στην Beijing Youth Daily ότι η αδερφή του πέθανε και πως ήταν 24 ετών.

Οι γιατροί είπαν πέρυσι ότι το κορίτσι, τριτοετής στο πανεπιστήμιο, έπασχε από προβλήματα σε καρδιά και νεφρούς ως αποτέλεσμα της κακής διατροφής της.

Η κοπέλα πέθανε τη Δευτέρα το απόγευμα από ασθένεια που δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση