GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάντσεστερ Σίτι: Το "μπούνγκα μπούνγκα" πάρτι των ποδοσφαιριστών με 22 μοντέλα του Instagram

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι έβαλαν 22 μοντέλα του Instagram σε αεροπλάνο από την Ιταλία για να γιορτάσουν όλοι μαζί σε ένα ...

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι έβαλαν 22 μοντέλα του Instagram σε αεροπλάνο από την Ιταλία για να γιορτάσουν όλοι μαζί σε ένα "μπούνγκα μπούνγκα" πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Οι γυναίκες έφτασαν στο Μάντσεστερ την Κυριακή και έμειναν στο ξενοδοχείο Mere Golf Resort στο Knutsford, λίγο πριν τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα. Το δωμάτιο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κοστίζει τουλάχιστον 150 λίρες τη βραδιά.

Το νικητήριο αποτέλεσμα με 6-1, ήταν η τέλεια αφορμή για το πάρτι και από όσα αναφέρει η Dailymail η γιορτή έγινε με τις ευχές του... προπονητή της ομάδας.

Βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Γκουαρντίολα ήξερε ότι θα είναι και μοντέλα στο πάρτι.

Αρκετά από τα μοντέλα ανέβασαν στιγμιότυπα από την βραδιά στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα Sun, ότι ήταν ένα καθυστερημένο πάρτι Χριστουγέννων για τους ποδοσφαιριστές και ότι ο υπεύθυνος της ομάδας πέρασε αρκετούς μήνες προσπαθώντας να οργανώσει την... τέλεια βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση