GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε γνωστός ηθοποιός - Ήταν μόλις 27 ετών - ΦΩΤΟ

Ήταν μόλις πριν από μία εβδομάδα, την Πρωτοχρονιά που ο 27χρονος Χάρι Χάινς μιλούσε για νέα ξεκινήματα και μία νέα εποχή που σηματοδό...

Ήταν μόλις πριν από μία εβδομάδα, την Πρωτοχρονιά που ο 27χρονος Χάρι Χάινς μιλούσε για νέα ξεκινήματα και μία νέα εποχή που σηματοδότησε το 2020. Έδειχνε αισιόδοξος και χαρούμενος. Και επτά ημέρες μετά ο νεαρός ηθοποιός ήταν νεκρός.

Ο ηθοποιός και μοντέλο από την Αυστραλία, γεννημένος στη Μελβούρνη, είχε πρωταγωνιστήσει στο "American Horror Story". Η μητέρα του, διάσημη ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει στη θρυλική σειρά "Neighbours", αλλά και στο "Φάλκον Κρεστ", Τζέιν Μπάντλερ, επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση στον λογαριασμό της στο instagram λέγοντας ότι ο γιος της πέθανε στις 7 Ιανουαρίου: "Ήταν 27 χρονών και είχε όλο τον κόσμο στα πόδια του. Αλλά δυστυχώς έδινε μάχη με την ψυχική ασθένεια και τον εθισμό. Ένα λαμπερό αστέρι έσβησε πολύ σύντομα. Θα μου λείπεις Χάρι κάθε μέρα της ζωής μου". Η κηδεία του θα γίνει στο Λος Άντζελες την Κυριακή.

Ο Χάρι γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη. Είχε αποφασίσει να σπουδάσει ιατρική και έκανε όλη την προετοιμασία. Ωστόσο δεν προχώρησε με τις σπουδές Ιατρικής και πήγε στο Λονδίνο για να γίνει μοντέλο και ηθοποιός. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και μετά στο Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση