GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταμειακές μηχανές: Ποιες αποσύρονται έως τις 31 Μαΐου

Οι ταμειακές μηχανές που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ πρέπει να αποσυρθούν, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο Διοικητή...

Οι ταμειακές μηχανές που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ πρέπει να αποσυρθούν, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής. Οι κάτοχοι των μηχανών αυτών θα πρέπει να δηλώσουν την παύση τους έως τις 31 Μαΐου στο TaxisNet ή στην αρμόδια εφορία.

Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ

«Σε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της διαβίβασης σε πραγματικό χρόνο και για κάθε μία συναλλαγή των δεδομένων των λιανικών συναλλαγών, που διενεργούνται μέσω Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ), προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Με απόφαση του Διοικητή της, Γιώργου Πιτσιλή, η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αποσύρονται οι Φορολογικοί Ηλεκτρονικοί Μηχανισμοί (ΦΗΜ), που έχουν λάβει άδειες καταλληλότητας με τις ΠΟΛ. 1234/2002 και 1135/2005 και δεν έχουν δυνατότητα διασύνδεσης για αποστολή δεδομένων στην ΑΑΔΕ.

Οι κάτοχοι των ανωτέρω ΦΗΜ υποχρεούνται να δηλώσουν, μέχρι τις 31 Μαΐου 2020, την παύση αυτών, στο TaxisNet ή στην αρμόδια ΔΟΥ, όπως αναλυτικά καθορίζεται στην εν λόγω απόφαση.

Διαβάστε αναλυτικά τον κατάλογο των αποσυρόμενων μηχανισμών, ΕΔΩ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση