GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισπανία: Σκοτώθηκε από μεταλλικό αντικείμενο που εκτοξεύτηκε σε απόσταση 3,2 χλμ. - ΦΩΤΟ

Ένας παντοπώλης από την Ταραγόνα είναι το δεύτερο θύμα της έκρηξης στο εργοστάσιο χημικών το βράδυ της Τρίτης. Ο 59χρονος Σέρχιο Μίγι...

Ένας παντοπώλης από την Ταραγόνα είναι το δεύτερο θύμα της έκρηξης στο εργοστάσιο χημικών το βράδυ της Τρίτης.

Ο 59χρονος Σέρχιο Μίγιαν σκοτώθηκε όταν ένα μεταλλικό αντικείμενο εκτοξεύτηκε τη στιγμή της έκρηξης και προσγειώθηκε πάνω στον άνδρα που βρισκόταν 3,2 χλμ μακριά.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του όταν το μεταλλικό αντικείμενο, βάρους 1 τόνου, από τον αντιδραστήρα, ο οποίος εξερράγη, εκτοξεύτηκε και διαπέρασε το παράθυρο του πάνω ορόφου, με αποτέλεσμα να πέσει το ταβάνι πάνω στον παντοπώλη και να τον καταπλακώσει.

Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, περιλαμβανομένων και δύο που φέρουν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Μπαρτσελόνα. Οι ερευνητές θεωρούν ότι η έκρηξη προκλήθηκε σε αντιδραστήρα παραγωγής αιθυλενοξειδίου, που χρησιμοποιείται σε προϊόντα όπως τα απορρυπαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση