GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πειραιάς: Μία σύλληψη 40χρονου για ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 40χρονου ημεδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικο...

Στη σύλληψη ενός 40χρονου ημεδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Πειραιά, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του μία (01) πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,3 γραμμαρίων, μία (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε πιθανώς φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 24,00 γραμμαρίων, καθώς και μία (01) πλαστική συσκευασία με χύμα καπνό μικτού βάρους 276,00 γραμμαρίων, χωρίς να φέρει την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας και καπνικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση