GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβύη: Διορία 48 ωρών ζήτησε ο Χαφτάρ για να συζητήσει τη συμφωνία της Μόσχας

Δύο ημέρες διορία ζήτησε ο στρατάρχης Χάφταρ προκειμένου να συζητήσει με τους αρχηγούς των φυλών, που υποστηρίζουν τον Λιβυκό Εθνικό Στρα...

Δύο ημέρες διορία ζήτησε ο στρατάρχης Χάφταρ προκειμένου να συζητήσει με τους αρχηγούς των φυλών, που υποστηρίζουν τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (ΛΕΣ), το τελικό κείμενο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε στη Μόσχα, πριν το υπογράψει, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Ο διοικητής του ΛΕΣ στρατάρχης Χάφταρ είδε θετικά το τελικό κείμενο της συμφωνίας, όμως πριν από την υπογραφή του ζήτησε δύο εικοσιτετράωρα για να συζητήσει το κείμενο με τους ηγέτες των φυλών που υποστηρίζουν τον ΛΕΣ», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το ρωσικό υπουργείο σημείωσε ότι το σχέδιο της τελικής συμφωνίας έχει υπογραφεί από τον επικεφαλής της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας Φαέζ Σάρατζ και από τον πρόεδρο του Ανώτατου Κρατικού Συμβουλίου της Λιβύης Χάλεντ Αλ-Μίσρι.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εκτιμά ότι η συνεργασία που άρχισε θα έχει συνέχεια «καθώς ο όγκος των συσσωρευμένων ενδολιβυκών προβλημάτων απαιτεί επίπονη δουλειά όσον αφορά στην διαμόρφωση σταθμισμένων και αμοιβαία αποδεκτών για όλες τις πλευρές αποφάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση