GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για το άγριο φονικό στις Μοίρες

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος που κατηγορείται για το άγριο φονικό στις Μοίρες της Κρήτης, σύμφωνα με το neakriti.gr. Κάτω από άκρα μ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος που κατηγορείται για το άγριο φονικό στις Μοίρες της Κρήτης, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών ο 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το άγριο φονικό στις Μοίρες Ηρακλείου της Κρήτης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 80χρονος και να τραυματιστεί η 65χρονη σύζυγός του.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιμένει στον ισχυρισμό ότι δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε λόγω της μέθης στην οποία βρισκόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση