GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτευμένοι επί 58 χρόνια έμειναν χώρια για τέσσερις μήνες - Συγκλονίζει η στιγμή της επανασύνδεσης

Έναν κινηματογραφικό έρωτα θυμίζει αυτός της Έλσι και του Τζακ. Και αν η μεταφορά του βιβλίου του Νίκολας Σπαρκς "Το ημερολόγιο&...

Έναν κινηματογραφικό έρωτα θυμίζει αυτός της Έλσι και του Τζακ. Και αν η μεταφορά του βιβλίου του Νίκολας Σπαρκς "Το ημερολόγιο" στη Μεγάλη Οθόνη προκάλεσε χτυποκάρδια και δάκρυα, ο έρωτας του Τζακ και της Έλσι, που κρατά εδώ και 58 χρόνια, θα ραγίσει καρδιές.

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που το ζευγάρι επανασυνδέθηκε έπειτα από τέσσερις μήνες χωρισμού λόγω ασθένειας. Ο Τζακ πάσχει από Αλτσχάιμερ και δεν μπορεί να συντάξει ολόκληρες φράσεις αλλά το χαμόγελό του όταν αντικρίζει τη σύζυγό του φέρνει δάκρυα στα μάτια.

Η Έλσι πάσχει από καρκίνο ωοθηκών και δίνει τη δική της μάχη αλλά επισκέπτεται καθημερινά τον σύζυγό της. Ωστόσο, λόγω μίας πρόσφατης πτώσης έμεινε καθηλωμένη και ανίκανη να περπατήσει με αποτέλεσμα να μείνει τέσσερις μήνες μακριά του. Η στιγμή αντικρίζει τον σύζυγό της είναι καθηλωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση