GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ (παρά την «ομερτά») για την Τράπεζα Πειραιώς! Χρέωσε πρωτοχρονιάτικα με 5€ χιλιάδες πελάτες της...

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους χρήστες του e-banking της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς χρεώθηκαν με 5 ευρώ την ημέρα της Πρωτοχρονιάς για α...

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους χρήστες του e-banking της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς χρεώθηκαν με 5 ευρώ την ημέρα της Πρωτοχρονιάς για αδιευκρίνιστους λόγους. Με γλέντι μας άρχισε λοιπόν η Τράπεζα Πειραιώς τσιμπώντας ταλιράκι από χιλιάδες  κόσμου και παρά το γεγονός ότι υπήρξε τρομακτική... σιωπή από τα ΜΜΕ για τη χρέωση των 5€, ξέσπασε σάλος.
«Προμήθεια εγγραφής» αξίας 5 ευρώ με ασαφή αιτιολογια πλήρωσαν θέλοντας και μη πρωί πρωί Πρωτοχρονιάς χιλιάδες χρήστες του e-banking της Τράπεζας Πειραιώς (winbank.gr).
Η Τράπεζα Πειραιώς για την «προμήθεια εγγραφής» 5 ευρώ χρέωσε αυτόματα όσους έχουν e-banking και στη συνέχεια τους ενημέρωσε με σχετικό E-mail απλά για τη χρέωση χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας έσπασε καθώς χιλιάδες συνδρομητές πελάτες προσπαθούσαν να μάθουν περί τίνος πρόκειται, με τον αυτόματο τηλεφωνητή να αδυνατεί να ανταποκριθεί ενώ και η εξυπηρέτηση πελατών λόγω της των αδειών ήταν ελλιπής.
Σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς πήρε πίσω την απόφασή της και με ένα tweet της μας είπε πως έγινε εκ παραδρομής: «Oι χρεώσεις 5€ που πραγματοποιήθηκαν σε λογαριασμούς μικρού αριθμού πελατών, έγιναν εκ παραδρομής και η Τράπεζα προχωρεί άμεσα σε αντιλογισμούς. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και παραμένουμε στη διάθεση των πελατών μας».
Ο «μικρός αριθμός πελατών» ελέγχεται φυσικά ενώ και το «εκ παραδρομής» δημιουργεί και απορίες και γέλωτες....
Πριν το tweet της τράπεζας, υπήρξε κι ένα tweet του Αδωνι Γεωργιάδη που έσπευσε να μας πει ότι όλα καλά και μην ανησυχούμε, ήταν ένα μικρό λάθος: «Ως προς αυτό, ερευνήθηκε και από εμένα και από τις υπηρεσίες μας. Επρόκειτο περί λάθους του συστήματος θα υπάρξει αντιλογισμός του ποσού άμεσα σε όσους υπήρξε χρέωση και δεν θα υπάρχει καμμία νέα επιπλέον χρέωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση