GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης από το Παγκράτι - Γιατί οι έρευνες στρέφονται και στη Γαλλία

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση της 7χρονης μαθήτριας Βαλεντίν Αμπελκά από το Κονγκό. Η μικρή εξαφανί...

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση της 7χρονης μαθήτριας Βαλεντίν Αμπελκά από το Κονγκό. Η μικρή εξαφανίστηκε στις 23 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι, όπου ζούσε με τον πατέρα της και οι έρευνες εστιάζονται στις πύλες εξόδου της χώρας.

Το σενάριο το κοριτσάκι να βρίσκεται εκτός Ελλάδας, κινητοποίησε κατοίκους σε λιμάνια και αεροδρόμια. Όπως αναφέρει η "Espresso", επικαλούμενη και την έρευνα της εκπομπής "Φως στο Τούνελ", ο πατέρας της μικρής έδειξε συγκινημένος τα προσωπικά αντικείμενα της μικρής που παραμένουν άθικτα στον χώρο, όπως η σχολική τσάντα της.

Μια καινούρια πληροφορία στρέφει τις έρευνες στη Γαλλία, όπου φέρεται να έχει ταξιδέψει στο παρελθόν ο πατέρας και ζούσε σχετικά μια άνετη ζωή, όπως αποδεικνύεται και από φωτογραφίες στα προφίλ που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο πατέρας της Βαλεντίν απάντησε στις μαρτυρίες για τις βαλίτσες που είχε δει γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του: "Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τέσσερις μέρες πριν από την εξαφάνιση της κόρης μου ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι ότι είναι ζωντανή και ότι δεν της έχει συμβεί κάτι κακό" είπε συγκινημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση