GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8 Λέξεις: Η σύλληψη της Ιφιγένειας και τα άγνωστα σχέδια του Δημήτρη

Μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων έρχονται στα επόμενα επεισόδια του πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις». Όπως θα παρακολουθήσουμε το βρά...

Μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων έρχονται στα επόμενα επεισόδια του πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις». Όπως θα παρακολουθήσουμε το βράδυ, η μήνυση της Τόνιας στο Μιλτιάδη και η κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση μουδιάζει την οικογένεια Μαρόγλου αλλά και το κόμμα, ενώ ο Έκτορας αναλαμβάνει την υπεράσπισή του.Ο Μάρκος ξεμπροστιάζει τη Ναυσικά μπροστά στον Οδυσσέα και τον Μιχαήλ, δίνοντας λεπτομέρειες του γάμου τους που τα παιδιά αγνοούσαν, ενώ όλα δείχνουν πως παρόλο το μίσος, ο ένας τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον άλλον.

Ο Άκης νιώθει ανακουφισμένος που η Ηλιάνα επέστρεψε στην κανονική της ζωή, όμως εκείνη έχει τα δικά της κρυφά σχέδια. Η Ολυμπία αρνείται να συνεργαστεί με τον παιδοψυχολόγο, οδηγώντας την Εύα στην απελπισία και τον Σίμο στο γνώριμο χόμπι του. Μόνο που αυτή τη φορά ο τζόγος θα του στοιχίσει ακριβά.

Η Ιφιγένεια έξαλλη από τις κατηγορίες κατά του πατέρα της, πιάνεται στα χέρια με την Τόνια, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του Μιλτιάδη.

Ο Μάρκος γνωρίζει την Ρωξάνη και τον εγγονό του, ενώ παράλληλα κοινοποιεί στους γιους του τα επαγγελματικά του σχέδια.Ο Άκης προσπαθεί να φέρει κοντά τον Δημήτρη με την Βικτώρια, την κόρη ενός εφοπλιστή.

Η Ιφιγένεια καταλήγει στο αυτόφωρο μετά τη μήνυση της Τόνιας για ξυλοδαρμό, κι έτσι ο Φοίβος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να απαλλαγούν οριστικά από αυτήν.Ο Μιχαήλ εξακολουθεί να αντιδρά υπερβολικά σε σχέση με τον Άγγελο και αυτό έχει σαν κατάληξη τον πρώτο μεγάλο του καυγά με την Ρωξάνη.

Η Ολυμπία μαθαίνει για τη σύλληψη του Σίμου, αποφασίζει να του μιλήσει σκληρά και τον γεμίζει τύψεις.

Η Ηλιάνα φτάνει στην Κέρκυρα κι όλα μαρτυρούν πως έχει κάποιο σχέδιο εκδίκησης στο μυαλό της. Ο Άκης συνειδητοποιεί πως ο Μάρκος μόλις έγινε ο νούμερο ένα επιχειρηματικός του αντίπαλος και ο πόλεμος θα είναι μέχρις εσχάτων. Ο Δημήτρης συναντιέται με τον Μητροφάνη και μας αποκαλύπτει το άλλο του πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση