GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8 λέξεις: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο - ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 λέξεις» καθώς ο Σπύρος “τσακώνει” τον Μάρκο με μι...

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 λέξεις» καθώς

ο Σπύρος “τσακώνει” τον Μάρκο με μια νεαρή κοπέλα και το λέει στον Οδυσσέα. Η Ιφιγένεια συνεχίζει τον εκφοβισμό στην Τόνια κι αυτή τη φορά την απειλεί με απόλυση. Η Ολυμπία έχει αρχίσει να μαλακώνει απέναντι στην Εύα και προσπαθεί να πείσει τους γονείς της να τα ξαναβρούν. Ο Άκης δέχεται ένα άσχημο νέο που ενδέχεται να του αποφέρει μεγάλες ζημιές στην εταιρία. Η Ρωξάνη βλέπει για πρώτη φορά μια πλευρά του Μιχαήλ που δεν την ήξερε και παραξενεύεται λιγάκι.

Τα νέα για τον θάνατο της Σοφίας στεναχωρούν απίστευτα τους Μιλτιάδη, Ιφιγένεια και Κατερίνα, ενώ ο Φοίβος παίζει θέατρο και τους κοροϊδεύει όλους. Ο Μιλτιάδης ενημερώνει την Τόνια πως την θέση της στο γραφείο θα πάρει και πάλι η Κατερίνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τη δουλειά της. Η Τόνια, θέλοντας να τον εκδικηθεί, επικοινωνεί με τον Αλέκο και οι δυο τους καταστρώνουν σχέδιο.

Ο Άκης έχει αρχίσει να πιστεύει πως έχει δίκιο η Ηλιάνα που κατηγορεί τον Μιχαήλ, ότι έστησε όλα αυτά τα περιστατικά που της συνέβησαν για να την τρελάνει και αναθέτει στον Αλέκο να κάνει μια έρευνα γι΄ αυτό το θέμα.

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα βγαίνει από την κλινική. Ο πόνος και η οργή της γι΄ αυτούς που πιστεύει ότι ευθύνονται, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και η Ηλιάνα ορκίζεται να εκδικηθεί όσους έφταιξαν. Ο Οδυσσέας έρχεται στην Αθήνα μαζί με τον Μάρκο προκειμένου η οικογένεια Καλλέργη να μαζευτεί και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις για τα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων.

Πάντως, η Ναυσικά δείχνει ενοχλημένη από την προοπτική αυτής της συνάντησης και ο Οδυσσέας υποψιάζεται πως η μάνα του φοβάται κάτι και γι΄ αυτό θέλει να αποφύγει να βρεθούν όλοι μαζί.Η οικογένεια Μαρόγλου, θα βρεθεί ξαφνικά αντιμέτωπη με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εκ μέρους της Τόνιας και ο Μιλτιάδης θα βρεθεί στο κατώφλι της καταστροφής της καριέρας του και της υπόληψής του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση