GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 8χρονου που υπέστη ανακοπή και πέθανε

Το τελευταίο αντίο θα πουν στις 12 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στο 8χρονο αγοράκι που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη έπειτα από ανακο...

Το τελευταίο αντίο θα πουν στις 12 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στο 8χρονο αγοράκι που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη έπειτα από ανακοπή.

Συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν τον 8χρονο στην τελευταία του κατοικία με τη νεκρώσιμο ακολουθία να ψάλλεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι.

Οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους γιατρούς και τους διασώστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως το μικρό παιδί δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στα ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

“Οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν, όμως δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν”, ανέφερε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση