GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δισεκατομμυριούχος δίνει 9 εκατ. δολάρια σε ακολούθους του στο Twitter - Δείτε γιατί - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος δίνει περισσότερα από 9 εκατομμύρια δολάρια σε 1000 ακολούθους του στο Twitter για να δει αν τελικά α...

Ένας Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος δίνει περισσότερα από 9 εκατομμύρια δολάρια σε 1000 ακολούθους του στο Twitter για να δει αν τελικά αυτό θα αυξήσει την ευτυχία τους. Το μόνο που ζητάει είναι να του κάνουν retweet.

Ο επιχειρηματίας Yusaku Maezawa θα μοιράσει το ένα δισ. γεν στους χρήστες του twitter και οι νικητές θα πάρουν περίπου ένα εκατομμύριο γεν ο καθένας, δηλαδή περίπου 9.100 δολάρια.

Την ανακοίνωση έκανε στο Youtube και ο Maezawa αποκάλεσε τον διαγωνισμό "ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό πείραμα" για να δει την επίδραση που μπορεί να έχουν τα χρήματα αυτά στη ζωή ενός ανθρώπου. Στο βίντεο εξηγεί τον διαγωνισμό και παροτρύνει τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα όπως επιθυμούν και να απαντήσουν σε ερωτηματολόγια για το πώς θα τα χρησιμοποιήσουν. Σχεδόν όλοι μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό, το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν ένα retweet μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral και περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν retweet για να συμμετέχουν.

Θα γίνει κλήρωση για να βγουν οι νικητές και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος θα ειδοποιήσει τους τυχερούς με μήνυμα.

Ο Maezawa είπε ότι θα επικοινωνήσει ξανά μετά με τους τυχερούς για να μάθει ποια ήταν τελικά η επίδραση των χρημάτων και να αναλύσει στη συνέχεια με τη βοήθεια κοινωνικών επιστημόνων τα αποτελέσματα του πειράματος.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έχει κάνει κάτι ανάλογο τον Ιανουάριο του 2019, αλλά τότε είχε υποσχεθεί 100 εκατομμύρια γεν, δηλαδή περίπου 914.000 δολάρια. Τυχεροί ήταν τότε 100 χρήστες του twitter, οι οποίοι έλαβαν 9.000 δολάρια ο καθένας.

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση