GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντόπισαν πλοίο «φάντασμα» που εξαφανίστηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων πριν από 95 χρόνια

Οι ερευνητές σύμφωνα με το USA TODAY, πιστεύουν ότι ανακάλυψαν το πλοίο "φάντασμα", SS Cotopaxi, το οποίο εξαφανίστηκε το 1...

Οι ερευνητές σύμφωνα με το USA TODAY, πιστεύουν ότι ανακάλυψαν το πλοίο "φάντασμα", SS Cotopaxi, το οποίο εξαφανίστηκε το 1925 στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

Το πλοίο μετέφερε κάρβουνο και είχε 32 άτομα πλήρωμα.

Το πλοίο κατευθυνόταν στην Αβάνα της Κούβας και εξαφανίστηκε το περιβόητο τρίγωνο των Βερμούδων. Το μυστήριο αυτό είναι ένα από τα "μεγαλύτερα μυστικά του Τριγώνου", ενώ έχει βρεθεί στο επίκεντρο διάφορων ερευνών.

Ο θαλάσσιος βιολόγος και εξερευνητής ναυαγίων, Michael Barnette, δήλωσε στο USA TODAY, ότι το ντοκιμαντέρ θα δείξει το ναυάγιο του Cotopaxi, το οποίο βρίσκεται στις ακτές του Αγίου Αυγουστίνου.

Δύο γεγονότα σφράγισαν την τύχη του πλοίου: μια ξαφνική καταιγίδα και το γεγονός ότι το πλοίο έφυγε από το λιμάνι απροετοίμαστο για μια αλλαγή του καιρού.

“Το πλοίο ήταν καταδικασμένο σε εκείνο το σημείο " τόνισε ο Barnette.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση