GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

All Star Game: Άνοιξε η ψηφοφορία - Το κάλεσμα των Μπακς για να γίνει ο Αντετοκούνμπο ξανά αρχηγός

Η ψηφοφορία για το All Star Game έχει ανοίξει και σίγουρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ήθελε να βιώσει την εμπειρία του να είναι αρχηγό...

Η ψηφοφορία για το All Star Game έχει ανοίξει και σίγουρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ήθελε να βιώσει την εμπειρία του να είναι αρχηγός για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ήδη ο Έλληνας σταρ φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις, έχει ξεπεράσει τον ΛεΜπρον, αλλά χρειάζεται στήριξη για να ηγηθεί και πάλι της μιας εκ των δύο ομάδων.

Οι Μπακς στηρίζουν τον ηγέτη τους και για ακόμα μια φορά καλούν όλους τους Έλληνες, να ψηφίσουν τον «Greek Freak», αφού συγκεκριμένα σήμερα οι ψήφοι είναι διπλοί.

Μάλιστα, αν οι φίλαθλοι, που κατέχουν το 50% των ψήφων, συνεχίσουν να ψηφίζουν με τέτοιο ρυθμό μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας (20 Ιανουαρίου), τότε ενδέχεται να πάμε και σε «μάχη» Ευρωπαίων αρχηγών, για πρώτη φορά στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση