GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ALPHA η Αντελίνα Βαρθακούρη

Στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA ανήκει πλέον η Αντελίνα Βαρθακούρη. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το κ...

Στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA ανήκει πλέον η Αντελίνα Βαρθακούρη. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το κανάλι, «ο Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη. Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια. Της ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία» .

«Ακούγαμε τόσο καιρό ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη έρχεται στον Alpha. Εμείς δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε μέχρι αυτό να έχει έναν πιο επίσημο χαρακτήρα γιατί αφορά στο κανάλι μας και στο σπίτι μας. Ήρθε αυτή η επίσημη ανακοίνωση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο αέρα της εκπομπής «Happy Day».

«Η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε προτάσεις από πολλά κανάλια. Η συνεργασία αυτή ίσως ξεκινήσει πολύ άμεσα», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση