GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Amber Alert: Συναγερμός για την εξαφάνιση 11χρονης από την Καλλιθέα

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός 11χρονου κοριτσιού από την Καλλιθέα Αττικής. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», που...

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός 11χρονου κοριτσιού από την Καλλιθέα Αττικής. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», που ενεργοποίησε τον μηχανισμό AMBER ALERT HELLAS, η 11χρονη Αμπιντμουσλίμ Μπανίν με καταγωγή από το Ιράκ εξαφανίστηκε στις 26 Ιανουαρίου 2020, στις 11:30 από την Καλλιθέα Αττικής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα το πρωί.

Η Αμπιντμουσλίμ Μπανίν έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.50 και 37 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι, μπλε μπλούζα, χακί μπουφάν και μαύρα αθλητικά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση