GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ATP Cup: Έστειλε τη Σερβία στον τελικό ο Τζόκοβιτς - ΒΙΝΤΕΟ

Έπειτα από έναν εκπληκτικό αγώνα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς «λύγισε» στα τρία σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και έδωσε στη Σερβία το εισιτήριο για...

Έπειτα από έναν εκπληκτικό αγώνα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς «λύγισε» στα τρία σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και έδωσε στη Σερβία το εισιτήριο για τον τελικό του ATP Cup.

Ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο επικράτησε του Ρώσου (Νο.5) με 6-1, 5-7, 6-4 σε 2 ώρες και 47 λεπτά, στην κορυφαία μονομαχία της διοργάνωσης που ξεσήκωσε το κοινό του Σίδνεϊ.

Ο Νόλε, βέβαια, μπορεί να «σφράγισε» την πρόκριση της Σερβίας, όμως τον δρόμο είχε ανοίξει ο Ντούσαν Λάγιοβιτς με τη νίκη του με 7-5, 7-6(1) επί του Καρέν Χατσάνοφ.

Τον θρίαμβο ολοκλήρωσαν οι Τσάτσιτς-Τροΐτσκι, που υπέταξαν με 6-4, 7-6(7) τους Γκαμπασβίλι-Κράβτσουκ.

Ο Τζόκοβιτς παραμένει αήττητος στο τουρνουά (5-0) και περιμένει τώρα τον νικητή του tie ανάμεσα στην Αυστραλία και την Ισπανία, με πολύ πιθανή πλέον την πρώτη του συνάντηση με τον Ράφα Ναδάλ για το 2020.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση