GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάκκαρη: Πήρε εύκολα την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open

Την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του Australian Open εξασφάλισε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) της Μαργ...

Την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του Australian Open εξασφάλισε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) της Μαργκαρίτα Γκασπαριάν.

Παρά το γεγονός ότι υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη και είχε χαμηλό ποσοστό, η Ελληνίδα τενίστρια δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στο Νο.100 της παγκόσμιας κατάταξης που δεν κατάφερε να την απειλήσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά το ματς, κάνοντας μπρέικ στο σερβίς της Ρωσίδας μόλις στο δεύτερο game για να προηγηθεί τελικά με 3-0. Η Γκασπαριάν κατάφερε να μειώσει σε 3-1, χωρίς ωστόσο να την προβληματίσει ιδιαίτερα.

Το δεύτερο σετ ήταν καρμπόν του πρώτου, με τη Σάκκαρη να κάνει και πάλι break στο σερβίς της αντιπάλου της μόλις στο δεύτερο game του παιχνιδιού και στη συνέχεια κράτησε το δικό της για να προηγηθεί με 3-0.

Στη συνέχεια οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι να ξανακάνει break η Σάκκαρη στο όγδοο game για να κλείσει το σετ και το ματς με 6-2, 6-2.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση